Η ανεκτίμητη αίσθηση της ασφάλειας

Το σπίτι μας είναι από τα σημαντικότερα αλλά και πιο «προσωπικά» περιουσιακά μας στοιχεία. Στεγάζει την οικογένειά μας, τα όνειρά μας και τις πιο σημαντικές μας στιγμές. Γι’ αυτό απαιτείται η φροντίδα και η προνοητικότητά μας για να προστατέψουμε το χώρο μας από κάθε απρόοπτο.

H Generali αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σήμερα, προχώρησε στην περαιτέρω εξέλιξη των προγραμμάτων της, σχεδιάζοντας το απόλυτο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας.

Το HOME Made είναι ένα μοναδικό προϊόν, που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες αλλά και ενοικιαστές και προσφέρει ασύγκριτες παροχές και μία πλήρη γκάμα καλύψεων, σε ιδιαίτερα προνομιακό κόστος.

Μοναδικές, πρωτοποριακές καλύψεις με επίκεντρο τον άνθρωπο

Το HOME Made σχεδιάστηκε για να καλύπτει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην ολοκληρωμένη κάλυψη της περιουσίας σας. Καλύπτει τη μεταστέγασή σας για την περίοδο που απαιτείται για να επισκευασθούν ζημιές, τη δαπάνη φύλαξης της ασφαλισμένης περιουσίας, την απώλεια ενοικίων και σε περίπτωση ολικής καταστροφής της κατοικίας σας, τις τυχόν αμοιβές αρχιτεκτόνων και διακοσμητών για την επισκευή κατόπιν ζημιάς, ακόμα και την δαπάνη ψυχολογικής στήριξης της οικογένειάς σας μετά το τραυματικό γεγονός μιας διάρρηξης.

Για την Generali, η ασφάλεια δεν είναι μία τυπική υποχρέωση αλλά μία δέσμευση διασφάλισης της ελευθερίας σας.

Ασφάλεια όπως τη φαντάζεστε!

Το HOME Made προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα, που το καθιστούν την πιο ευέλικτη και συμφέρουσα επιλογή ασφάλισης για το χώρο που αγαπάτε!

Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τις καλύψεις που εσείς θεωρείτε απαραίτητες και να σχεδιάσετε το δικό σας προσωποποιημένο πρόγραμμα ασφάλισης. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε το πρόγραμμα που θέλετε, με τις καλύψεις που χρειάζεστε.

Το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη για:

  • Μόνιμες και εξοχικές κατοικίες από κάθε κίνδυνο (πυρκαγιά, κλοπή/ ληστεία, φυσικά φαινόμενα, διαρροή, πυρκαγιά από δάσος, κεραυνό, έκρηξη από κάθε αιτία, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες κ.α.).
  • Το περιεχόμενο τους και εξωτερικά αντικείμενα (κάλυψη ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και συσκευών, πισίνα, γκαράζ, πέργκολες, λέβητες κεντρικής θέρμανσης, ηλιακούς θερμοσίφωνες, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, φωτοβολταϊκό σύστημα κ.α.).
  • Το περιεχόμενο ιδιαίτερης αξίας (πολύτιμα αντικείμενα, τιμαλφή, κοσμήματα, έργα τέχνης κ.α.).
  • Τις βελτιώσεις της οικοδομής που έγιναν με δαπάνες του ενοικιαστή.

Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε:

  • Ζημιά που προκύπτει από κλοπή χρημάτων ή προσωπικών εγγράφων.
  • Αποκατάσταση υλικών ζημιών σε αξία αντικατάστασης με καινούργιο ακόμα και στον ρουχισμό.
  • Υλικές ζημιές στο περιεχόμενο που προκλήθηκαν από τυχαίο, αιφνίδιο και απρόβλεπτο γεγονός (πέραν των ασφαλισμένων αιτιών, ακόμα και από τον καπνό ή την πυρόσβεση).

Όλα αυτά με το μοναδικό πρωτοποριακό σύστημα τιμολόγησης της Generali που εγγυάται ακόμα πιο προνομιακές τιμές από ποτέ!

Μοναδικά προνόμια και επιβραβεύσεις

Η Generali, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις του σήμερα, επιδιώκει να σας προσφέρει πάντα περισσότερα!

Μία ακόμα καινοτομία του προγράμματος HOME Made είναι ότι επιβραβεύει τη χρήση πηγών εναλλακτικής ενέργειας φιλικά προς το περιβάλλον, όπως ηλιακή, αιολική, γεωθερμική. Επιπλέον επιβραβεύει τα πρόσθετα μέτρα προστασίας που έχετε πάρει για την κατοικία σας.

Σας ευχαριστούμε… έμπρακτα

Αν διατηρείτε και άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια ή έχετε μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρία, ή ακόμα αν εξοφλείτε έγκαιρα και εφάπαξ το συμβόλαιο σας, η Generali σας επιβραβεύει με επιπλέον εκπτώσεις!

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας…

Πάρε προσφορά

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Call Now Button