Το σπίτι μας δεν το καταστρέφει ο σεισμός, η φωτιά και η πλημμύρα, αλλά η άγνοια, η αμέλεια και η αδιαφορία μας.

Η περιουσία σας, το σπίτι σας, αποτελεί προϊόν μόχθου ολόκληρης ζωής. Αποτελεί αγαθό υπέρτατης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής σπουδαιότητας, αφού, το πιθανότερο, δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν. Όμως υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι που απειλούν αυτό το αγαθό με εξαφάνιση και με τραγικές συνέπειες εάν επέλθουν όπως ο σεισμός, η φωτιά και η πλημμύρα.

Η ανάγκη προστασίας των κόπων μιας ολόκληρης ζωής, που με μια λέξη ονομάζεται περιουσία αποτελεί – πρέπει να αποτελεί – πρώτη προτεραιότητά σας

Λόγοι για τους οποίους δεν ασφαλίζετε το σπίτι σας

Δεν πιστεύετε ότι οι κίνδυνοι που το απειλούν θα συμβούν σε εσάς. Η απόδειξη: Αν γνωρίζατε ότι αύριο το πρωί θα γίνει σεισμός ή φωτιά και εκεί που έχετε χτίσει το σπίτι σας, θα έμεναν συντρίμμια, αποκαΐδια, υπήρχε περίπτωση να μην έχετε σπεύσει να ασφαλιστείτε; Ομολογήστε το. Καμία!

Το ότι πρέπει να πληρώνετε ασφάλιστρα, αλλά και η άγνοια για το πόσο λίγα είναι αυτά τα ασφάλιστρα. Αναλογιστείτε πόσα ξοδεύετε για άχρηστα πράγματα κάθε μήνα και τι σας προσφέρουν και συγκρίνετε τα με το ποσό που χρειάζεται να ξοδέψετε για την προστασία του σπιτιού σας.

Η ανάγκη προστασίας των κόπων μιας ολόκληρης ζωής, που με μια λέξη ονομάζεται περιουσία αποτελεί – πρέπει να αποτελεί – πρώτη προτεραιότητά σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα να σας στείλουμε προσφορές!

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας…

Πάρε προσφορά

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Call Now Button