Ποιοί είμαστε

Το  buyinsurance.gr δημιουργήθηκε από καταξιωμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς .

Αντιπροσωπεύει  το νέο τρόπο αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων. Οποιοσδήποτε μπορεί πλέον να αγοράσει τα ασφαλιστικά προϊόντα που επιθυμεί, κερδίζοντας χρόνο, κόπο και χρήματα.

Πιστεύουμε ότι απλά ασφαλιστικά προϊόντα όπως την ασφάλεια αυτοκινήτου ή κατοικίας, πολλοί θα ήθελαν να τα αγοράσουν απευθείας χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο με απλές διαδικασίες .
Για προϊόντα Υγείας , Ζωής , Αποταμίευσης καθώς και λοιπών κλάδων , έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί σας μια ολοκληρωμένη πρόταση ακριβώς στα μέτρα σας.

Η αποστολή μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα σωστά προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες τους  και να ενδιαφερόμαστε για τα προβλήματά και τις απορίες τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε παρουσιάζονται.

Υπευθυνότητα

Οι άνθρωποι του Buy Insurance δεν επιζητούν απλά και μόνο την πώληση ενός προϊόντος, αντιθέτως επιζητούν το χτίσιμο μακροπρόθεσμων σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη.
Γιατί για εμάς πρωταρχικό ρόλο έχει ο άνθρωπος.

Εταιρικός Στόχος

Προετοιμάζουμε  την εταιρεία με ανθρώπους, κεφάλαια και τεχνολογία έτσι ώστε να μπορεί να επιτελέσει  το ρόλο της, ως συμπαραστάτη των Συμβούλων Ζωής , Υγείας & Περιουσίας, που με την σειρά τους θα αναλάβουν το τεράστιο έργο, να ξαναδώσουν την  αίσθηση ασφάλειας που χρειάζονται οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις, για την επιστροφή της κοινωνίας στην ομαλότητα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι υπέρ του καταναλωτή.
Έχουμε μία μακροχρόνια δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας.
Συγκρίνουμε αντικειμενικά παρέχοντας πλήρη ενημέρωση & διαφάνεια.
Βρίσκουμε λύσεις εκεί που οι άλλοι σταματούν.
Σιγουριά, ευρωστία και ιστορικά εξαιρετική φήμη του μετοχικού μας σχήματος.
Άριστη συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς καθώς και προσβάσεις σε αγορές του εξωτερικού.
Είμαστε περισσότερα από 25 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά.

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Call Now Button